ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ Νέα μαρτυρία για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη -Οικονομικό το κίνητρο της δολοφονίας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε ποιοι σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ένας άνδρας είπε στους αστυνομικούς πως είδε τη στιγμή της δολοφονίας, αλλά λίγα 24ωρα αργότερα άλλαξε την κατάθεσή του.

Οταν τον κάλεσε ο εισαγγελέας, είπε ότι φοβάται για τη ζωή του και περιέγραψε τι είδε στην παραλία Φώτμου. «Είδα τη γυναίκα να καβγαδίζει αρχικά με έναν άνδρα. Από τα όσα έλεγαν κατάλαβα ότι τον γνώριζε καλά. Ξαφνικά είδα άλλους δυο άντρες να την πιάνουν. Φώναζε να την αφήσουν. Τότε εκείνοι την έβαλαν μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν ήμουν πολύ κοντά για να δω τι ακριβώς έκαναν. Άκουγα μόνο φωνές», είπε.

Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αποκλειστικά οικονομικό, σύμφωνα με το STAR. Εκείνοι που την παρέσυραν στο ραντεβού θανάτου γνώριζαν- από στενό φιλικό της πρόσωπο- ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε πάρει μεγάλο ποσό από την πώληση χωραφιού και της ζητούσαν 75.000 ευρώ. Οι αρχές προσπαθούν να «δέσουν» τους υπόπτους από μαρτυρίες και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών, ενώ οι δικηγόροι της οικογένειας θα ζητήσουν να καταθέσουν εκ νέου συγγενικά πρόσωπα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

iefimerida.gr