ΕΛΛΑΔΑ

Κιτς χλιδή, μεταξωτές ρόμπες, ακριβές σαμπάνιες και γούστα, στο Facebook του «χρυσού» Ριχάρδου [εικόνες]

Για λαθρεμπορία χρυσού και άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορείται ο Ριχάρδος, που έγινε γνωστός από τις τηλεοπτικές του διαφημίσεις για τα ενεχυροδανειστήριά του.

Ο Ριχάρδος είναι ένας από τους δεκάδες συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση λαθρεμπορίας χρυσού και φέρεται να είχε αρχηγική θέση σε ένα από τα δύο κυκλώματα που ουσιαστικά την απαρτίζουν.

Το κύκλωμα είχε στήσει μια καλοδουλεμένη μηχανή που συγκέντρωνε κοσμήματα τόσο από τα ενεχυροδανειστήρια, όσο και από εγκληματικές δραστηριότητες, τα έλιωνε και τα έκανε πλάκες χρυσού που έστελνε καθημερινά στην Τουρκία.

Υπολογίζεται ότι καθημερινά έστελναν φορτία αξίας μισού εκατ. ευρώ, με απλά τουριστικά δρομολόγια λεωφορείων από την Αθήνα ή τη Βόρεια Ελλάδα για Κωνσταντινούπολη.

Ο… χρυσός Ριχάρδος στο Facebook

Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, εκτός από την άγνωστη ζωή του ως μέλος του πολυδαίδαλου κυκλώματος, είχε μια τηλεοπτική ζωή, που είναι γνωστή στον καθένα που παρακολουθεί τηλεόραση, αλλά και μια… χρυσή ζωή στο Facebook, όπου πόσταρε φωτό από την καθημερινότητά του με ακριβές σαμπάνιες, χρυσά έπιπλα, μεταξωτές ρόμπες, ξενύχτια στα μπουζούκια και εκδρομές στο εξωτερικό.

Δείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια που συνοδεύουν κάθε φωτογραφία στον συγκεκριμένο λογαριασμό:

Το καινούριο μου απόκτημα!!!!Το καινούριο μου απόκτημα!!!!

Λεω να μην πιω αποψεΛεω να μην πιω αποψε

Που ειναι ο γιαννης ο μ ο φιλος μου να μου σερβιρει να πιω μαζι τουΠου ειναι ο γιαννης ο μ ο φιλος μου να μου σερβιρει να πιω μαζι τουΠολυ ορεξη για μαθηση μεχει πιασει τελευταιαΠολυ ορεξη για μαθηση μεχει πιασει τελευταιαΑκριβινανε τα γουστα μου απο μοετ don perignion για αποψεΑκριβινανε τα γουστα μου απο μοετ don perignion για αποψεΣιγα σιγα το ελατωνω το πουστικοΣιγα σιγα το ελατωνω το πουστικοΧωρισα με την γυναικα μου 540 euro για τρια xo τριανταπεντε ετων κονιακ θα με κανουν να νιωσω καλυτερα αρχιζω.....Χωρισα με την γυναικα μου 540 euro για τρια xo τριανταπεντε ετων κονιακ θα με κανουν να νιωσω καλυτερα αρχιζω…..σπίτι μου με τις προμηθειεςσπίτι μου με τις προμηθειεςΤο ψυγείο μουΤο ψυγείο μουΚονιάκ 25 ετών ότι καλύτερο για απόψεΚονιάκ 25 ετών ότι καλύτερο για απόψεHelloHelloΤο πρώην παλάτι του βασιλιά Westin palace το καλύτερο πενταστερο hotelΤο πρώην παλάτι του βασιλιά Westin palace το καλύτερο πενταστερο hotelΧώρισα και ήρθα σε λατινικες χώρες να ξεχάσω λίγο και να ανοίξω κι άλλα μαγαζιάΧώρισα και ήρθα σε λατινικες χώρες να ξεχάσω λίγο και να ανοίξω κι άλλα μαγαζιά

Ξεκινάω παιδιά!!!!Ξεκινάω παιδιά!!!!

iefimerida.gr