ΕΛΛΑΔΑ

«Κλαίγαμε όλοι… είχε δραματική επιδείνωση»: Συγκλονίζει ο Καμπουράκης για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Λυριτζή (Βιντεο)

«Αρρώστησε ξαφνικά ένα πρωί μου είπε έχω κάτι προβληματάκια, πάω στον Ευαγγελισμό, θεωρήσαμε ότι είχε υποστεί κάτι σαν μικροεγκεφαλικό. Επέστρεψε στην εκπομπή, αλλά μέσα σε μια εβδομάδα είχε δραματική επιδείνωση».

Συγκλονίζει η περιγραφή του φίλου και συνεργάτη του Δημήτρη Καμπουράκη για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Λυριτζή που βύθισε στο πένθος τη δημοσιογραφική οικογένεια.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», την ξαφνική και δραματική επιδείνωση της υγείας του δημοσιογράφου, όπως την βίωσε ο ίδιος στο ραδιόφωνο.

«Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Τέλος Νοέμβρη, ένα πρωί, ενώ ήταν να πάμε στην εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Έκανε εξετάσεις και πήγε κατευθείαν σπίτι του. Θεωρήσαμε ότι είχε πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Έμεινε 20 μέρες εκτός και γύρισε στον σταθμό και κάναμε κανονικά την εκπομπή. Ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Δεν φανταζόμασταν ότι θα είναι και τόσο σύντομη αλλά ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα».