ΚΡΗΤΗ

Κορωνοϊός: “Σοβαρότητα” ζητά ο Στ. Αρναουτάκης – Τι γίνεται με τα ξενοδοχεία

Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων

Τις εξελίξεις στο ζήτημα του κορωνοϊού σχολίασαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, στο περιθώριο της υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας για τις παραλίες.
Με “σοβαρότητα“, “υπευθυνότητα” και” όχι λαϊκισμό” πρέπει ” να ακολουθούμε” όλα όσα λέει ο” Εθνικός Οργανισμός Υγείας”, και “τίποτε άλλο”, τόνισε ο Σταύρος Αρναουτακης, που ανέφερε ότι χθες εγινε μια σχετική συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργου, των αρμόδιων Υπουργών και των Περιφερειαρχων.

Νίκος Χαλκιαδάκης

Είναι ένας οικονομικός πόλεμος! Υπάρχει τελειωτικό πάγωμα κρατήσεων από την Δευτέρα. Επίσης, ακυρώσεις γκρουπς, ακυρώσεις μεμονωμένες από κράτη όπως η Ιταλία και το Ισραήλ. Ακυρώσεις ξεκίνησαν και από την Γαλλία” επεσήμανε ο κ. Χαλκιαδάκης και υπογράμμισε:

“Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μην έχουμε πανικό έτσι ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση! Όσο πιο σύντομα φύγει αυτό το πρόβλημα, τόσο πιο σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.
Έχουμε ζητήσει διάφορα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση, τα οποία σήμερα θα πάνε στον πρωθυπουργό και θα δούμε τι θα μας απαντήσει”