ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Ηθοποιός του σίριαλ «Gomorrah» εγκλωβισμένος με το πτώμα της αδερφής του

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανέβασε στο Facebook ο Ιταλός ηθοποιός Luca Franzese, ο οποίος έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Gomorrah.Ο ηθοποιός στο βίντεο λέει ότι είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι του και πλάι του έχει το πτώμα της αδερφής του, της οποίας τον θάνατο συνδέει με τον κορωνοϊό!

 

Ο ίδιος ο ηθοποιός που ζει στη Νάπολη λέει ότι επίσης έχει τον ιό. Η σορός της αδερφής του είναι στο διαμέρισμα για περισσότερες από 24 ώρες και στο βίντεο ο Franzese εξηγεί ότι οι αρχές δεν τους βοηθούν.

«Η αδερφή μου πέθανε χθες, πιθανότατα από τον κορωνοϊό και περιμένω απαντήσεις από χθες το βράδυ. Έχουμε καταστραφεί. Η Ιταλία μας εγκατέλειψε. Ας μείνουμε δυνατοί μαζί. Μοιραστείτε αυτό το βίντεο παντού» λέει χαρακτηριστικά.

Ο Franzese εξηγεί μετά ότι η αδερφή του Teresa πέθανε από επιληπτική κρίση, την οποία σχετίζει με τον ιό, και ότι υπάρχουν και άλλα τρία μέλη της οικογένειάς του θετικά στον κορωνοϊό.

Η Ιταλία είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά την Κίνα που έχει πληγεί τόσο σοβαρά από τον ιό. Το ιταλικό ειδησεογραφικό site Open έγραψε ότι μόλις ανέβηκε το βίντεο του ηθοποιού στο Facebook, υπήρξε κινητοποίηση και παρελήφθη η σορός της αδερφής του.

 

Με πληροφορίες από Ιndependent