ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει 53χρονη που έχασε τους γονείς – Πέθαναν με διαφορά 12 ωρών

Συντετριμμένη είναι μία 53χρονη γυναίκα που έχασε τους γονείς της από τον νέο κορονοϊό. Η μητέρα και πατέρας της πέθαναν στο ίδιο νοσοκομείο με διαφορά 12 ωρών. Ο 79χρονος και η 77χρονη σύζυγός του, που ήταν παντρεμένοι για 53χρόνια άφησαν την τελευταία τους πνοή σε νοσοκομείο του Μπέλφαστ.

“Σας παρακαλώ, παρακαλώ τον καθένα ξεχωριστά, ακολουθήστε τις οδηγίες και τα μέτρα. Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας”, είπε η 53χρονη μιλώντας στο BBC.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 79χρονος που έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα πριν από περίπου μία εβδομάδα εισήχθη στο νοσοκομείο Royal Victoria στο Μπέλφαστ και όταν διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς για τον ιό. Η σύζυγος τους νοσηλεύτηκε στο ίδιο νοσοκομείο την Πέμπτη και άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο. Ο 79χρονος πέθανε 12 ώρες αργότερα. Η κόρη τους βρίσκεται σε σοκ μετά τον ξαφνικό χαμό των γονιών της.

“Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα, δεν μπορούσαν να ‘παλέψουν’ με αυτόν τον ιό. Είναι ένας πανίσχυρος ιός… Αυτό που συγκλονίζει εμένα, τους αδελφούς μου και όλη την οικογένεια είναι ότι λόγω των μέτρων δεν μπορούμε να τους κάνουμε την τελετή που τους αξίζει”, ανέφερε μεταξύ άλλων η 53χρονη.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail