ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Το twitter ξεσπά με τα γεμάτα καρότσια του Παπαδημούλη – «Τον προστατεύει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»

 

Οργή, καυστικά σχόλια και χλεύη προκάλεσε η συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Η εικόνα ενός πολιτικού, ο οποίος μάλιστα κατέχει υψηλόβαθμη θέση στο ευρωκοινοβούλιο, να «σηκώνει» ένα σούπερ μάρκετ πράγματα, πράττοντας εντελώς αντίθετα από τις οδηγίες της Πολιτείας για τη μάχη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προκάλεσε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο στην Ελλάδα, αλλά και στην κοινωνία, η οποία εκφράστηκε μέσω των social media.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης εμφανίστηκε σε σούπερ μάρκετ με τρία καρότσια γεμάτα πράγματα, λειτουργώντας όπως ακριβώς μία μερίδα πολιτών, που έσπευσε να αδειάσει τα ράφια από συγκεκριμένα προϊόντα, δίχως να ενδιαφέρεται για τις ανάγκες των υπόλοιπων πολιτών.

Τα σχόλια στα social media και ειδικότερα στο Twitter ήταν δεκάδες, ορισμένα εκ των οποίων σας παρουσιάζουμε:

Ουίνστον Σμιθ@Ouinston

Ανιδιοτελής Σοσιαλιστής με κοινωνική συνείδηση, μέχρι να έρθουν τα σκούρα.

Ο Παπαδημούλης, αφού πολέμησε τους λαθροκατοίκους στον Έβρο και έβρισε τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, πήγε στο σούπερ μάρκετ με τον ιδιωτικό προλετάριο/υπάλληλο/κουβαλητή και το άδειασε, παίρνοντας 3 καρότσια.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
589 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

LoukasK@Loukas_7

Γιατί ρε να κάτσει σπίτι ο Παπαδημούλης;
1ον. Είναι ευρωβουλευτής. Νόμοι και συστάσεις δεν ισχύουν γι αυτούς.
2ον. Και κυριότερο: τον προστατεύει το τεράστιο Ηθικό Πλεονέκτημα της Αριστεράς

40 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

elenasagiadinou@elenasagiadinou

Προτρέπουμε τον κόσμο να ψωνίζει συνετά και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το παράδειγμα πως να λειτουργείς αντικοινωνικά.
Με 3 γεμάτα καρότσια ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο σούπερ μάρκετ https://timeline.gr/node/113844 

Με 3 γεμάτα καρότσια ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο σούπερ μάρκετ | Timeline

Με 3 γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ “συνέλαβε” η κάμερα του Μega τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.   Μπορεί οι πολιτικοί να δίνουν συμβουλές για ψυχραιμία και σωστή συμπεριφορά…

timeline.gr

78 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
18 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Black Sheep

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ⁦@papadimoulis⁩ για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα» εύγε στον ⁦@npapathanasis

Προβολή εικόνας στο Twitter

Tora to’piaka@TPiaka

Το ότι δεν είναι σε καραντίνα θα αποτελέσει αντικείμενο δίωξης του; Διοικητικής η ποινικής; Ιδού η απορία. Αν όχι να μην παραξενευεσται που οι νέοι χάνουν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς και καταλήγουν στον φασισμό. Τον αριστερό κυρίως.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Tora to’piaka

Γεώργιος Ζήσης@9SX1TCeJXJ0cOld

@papadimoulis πράγματι ότι ισχύει για τους πολιτες που έρχονται από το εξωτερικό θα πρεπε παραυτα να ισχύσει και για τον Παπαδημούλη 14 ημέρες καραντίνα και μάλιστα ελεγχόμενη αλλα ξέχασα ο κορονοιος δεν πάει σε συριζαιους διότι αυτοί κατέχουν τον πολιτικό ιό τσιπρα άρε μητσάρα .

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Γεώργιος Ζήσης

aNameToCome@aNameToCome

Αυτοί που επιμένουν να πάνε στην εκκλησία δεν είναι κακοί άνθρωποι, είναι κάτι πολύ χειρότερο, ηλίθιοι.

🇬🇷 Φίλιππος Π. 🇪🇺@prophil

Ο @papadimoulis επέστρεψε αεροπορικώς στην Ελλάδα από το εξωτερικό κ αντί να μπει σε καραντίνα, βάσει νόμου, έτρεξε στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει 3 καρότσια πράγματα, με συνοδεία τον αστυνομικό του.
Τι λες για αυτή την πράξη ανευθυνότητας του συντρόφου σου ?

Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη 🇬🇷 Φίλιππος Π. 🇪🇺
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη CoYiannos

Dim. Papadimoulis

@papadimoulis

Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!

mike@sir_mickey

Κάθε σας λέξη & πράξη ενισχύει την άποψή μου οτι αποτελείτε το χειρότερο δείγμα πολιτικού & ανθρώπου. Αντί να μείνετε σπιτι σε καραντίνα 14 ημέρες όπως είναι οι επίσημες οδηγιες του κράτους, πήγατε σουπερμάρκετ και δήθεν για να μην κουράσετε τον εκάστοτε υπάλληλο. Ντροπή.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη mike

Dim. Papadimoulis

@papadimoulis

Η χώρα και η κοινωνία δίνουν μια δύσκολη μάχη κατά του κορονοιού κ @christidisp. Η φτηνή μικροπολιτική σας αδικεί. Γύρισα στην Ελλάδα 5 ημέρες πριν την επιβολή της καραντίνας και τηρώ πλήρως και με απόλυτη ψυχραιμία τα μέτρα. Ας σοβαρευτούμε και ας ενώσουμε δυνάμεις επιτέλους! https://twitter.com/christidisp/status/1240252462717599745 

Παύλος Χρηστίδης@christidisp

Κύριε @papadimoulis σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έπρεπε να είστε σε αυτό περιορισμό και καραντίνα, αφού επιστρεψατε από το εξωτερικό. https://twitter.com/papadimoulis/status/1240200897403240448 

Dion Anagnos@anagnodo

Κύριε μου και 5 ημέρες πριν την επιβολή να επιστρέψατε θα έπρεπε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης να μπείτε μόνος σας σε καραντίνα. Το καλό παράδειγμα ως ενεργός ευρωβουλευτής θα έπρεπε να δείξετε.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Dion Anagnos

Dim. Papadimoulis

@papadimoulis

Αφήστε τις εξυπνάδες κύριε @AdonisGeorgiadi. Η χώρα και η κοινωνία δίνουν μια δύσκολη μάχη. Πάρτε μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στην αγορά. Στηρίξτε το ΕΣΥ που θέλατε να ξηλώσετε. Κάντε κάτι επιτέλους με την τιμή των καυσίμων. Και αφήστε τα ψεύδη ότι η αμόλυβδη είναι στο 1.25€! https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1240255091237675009 

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ⁦@papadimoulis⁩ για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα» εύγε στον ⁦@npapathanasis

Προβολή εικόνας στο Twitter

Geo DChris@hellasgeochri

Μα ποσο παραπάνω θα εκτελείτε Κύριε Παπαδημούλη….λίγη τσίπα δεν βλάπτει! Ζητήστε μια συγγνώμη! Εξάλλου εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε καλύτερα από όλους! Ο κόσμος τις κωλοτούμπες τις ξεχνάει γρήγορα! Τους άξιους λησμονιά!

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Geo DChris

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του MEGA και τον κ. Παπαδημούλη με τα τρία γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ: