ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός – H… επιστημονική άποψη Πολάκη: Δεν ξεκίνησε από τους μετανάστες αλλά από τους πλούσιους

Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε ο Παύλος Πολάκης, από τη Βουλή, καταθέτοντας τη δική του επιστημονική άποψη για τον κορωνοϊό. Συνέδεσε τον φονικό ιό με τους Χριστιανούς, τους πλούσιους και… τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, αφού αρχικά τόνισε ότι είναι πρώτιστο καθήκον η μείωση της διασποράς της νόσου, υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος ιός δεν ξεκίνησε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αλλά από τους πλούσιους και τους χριστιανούς.

«Είδα ότι κόλλησε και ο Μαρινάκης. Το λέω αυτό διότι κάποιοι φρόντισαν να ποτίσουν το δέντρο της ακροδεξιάς», δήλωσε.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε εκ νέου στην Εκκλησία, σε ό,τι αφορά τη στάση που κρατά απέναντι στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. «Τέτοιο σκοταδισμό από την Ιερά Σύνοδο δεν την περίμενα. Υπάρχουν πάντα οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς, αλλά είναι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου την ώρα που άλλα Θρησκευτικά δόγματα σταματούν τη Θεία Κοινωνία, που επιμένει. Που πάμε τώρα; Επιστρέφουμε στο “η γη γυρίζει” του Γαλιλαίου;».

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε εκ νέου επίσημη απάντηση του υπουργείου Υγείας, αφήνοντας αιχμές και κατά της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου που πήρε θέση υπέρ της Θείας Μετάληψης.

«Ντρέπομαι για αυτήν. Ξέρει γράμματα, αν και κρατούσε το φανάρι με τα εμβόλια του Δημήτρη Αβραμόπουλου» δήλωσε. Απέδωσε το σφάλμα που έγινε στην Πελοπόννησο με τον 66χρονο στα κεντρικά όργανα ελέγχου και όχι στους ειδικευόμενους ιατρούς που είπαν ότι δεν τους αρέσει το περιστατικό.​

«Τέτοιο σκοταδισμό με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, δεν τον περίμενα. Εντάξει υπάρχουν οι Αμβρόσιοι και οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς που έχουν καταλάβει επισκοπικούς θώκους αλλά υπάρχουν και ξύπνιοι άνθρωποι. Να βγαίνει τώρα η Ιερά Σύνοδος και να λέει αυτά; Πού ζούμε; Πρέπει να υπάρξει μια επίσημη απάντηση από το υπουργείο Υγείας. Επίσης ντρέπομαι για μια καθηγήτρια, την κ. Γιαμαρέλου, που ξέρει γράμματα- βέβαια, είχε βαστήξει φανάρι στον κ. Αβραμόπουλο τότε με τα εμβόλια, αλλά ξέρει γράμματα- που βγαίνει και λέει αυτά που λέει για να μην τα χαλάσει με τους παπάδες, αν και ως επιστήμονας ξέρει την αλήθεια», πρόσθεσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.