ΚΡΗΤΗ

Κοσμοσυρροή στο Ναό του Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο,  για το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Ξυριτάκη. 

Αναμφισβήτητα αυτοί που έδωσαν τον τόνο ήταν οι πολλοί δικηγόροι από διαφορετικές γενιές που εκτιμούσαν κι αγαπούσαν τον διαπρεπή συνάδελφο τους

Κοσμοσυρροή παρά τη ζέστη στο Ναό του Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο, το μεσημέρι του Σαββάτου, για το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Ξυριτάκη.

Αναμφισβήτητα αυτοί που έδωσαν τον τόνο ήταν οι πολλοί δικηγόροι από διαφορετικές γενιές που εκτιμούσαν κι αγαπούσαν τον διαπρεπή συνάδελφο τους, άλλωστε η οικογένεια έχει άλλους τρεις δικηγόρους μέλη της, αλλά και αρκετοί από τον πολιτικό και αυτοδιοικητικό χώρο.

Στα αξιομνημόνευτα βέβαια πως παρότι υπηρέτησε για χρόνια το χώρο της Αριστεράς, δεν βρήκε χρόνο κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πεταχτεί ως τον Άγιο Τίτο, αν και αρκετά ήταν τα τοπικά στελέχη και οι παλιοί σύντροφοι του Δημήτρη που τον αποχαιρέτησαν!

Το παρόν πάντως έδωσε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο νυν κσι ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και Γιάννης Κουράκης, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, και πολλοί άλλοι.

Ξεχωριστή παρουσία ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ελευθέριος Βενιζέλος Νίκος Παπαδάκης, που ήλθε από τα Χανιά και ήταν κι ένας από εκείνους που εκφώνησαν επικήδειο !