ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για ένα… φρενάρισμα

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατέβηκε εκτός εαυτού και άρχισε να βρίζει την οδηγό και να χτυπάει το όχημά της, με αποτέλεσμα να μαζευτεί κόσμος για να δει τι συνέβαινε

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου Κρήτης για να εντοπίσουν έναν οδηγό μοτοσικλέτας που σκόρπισε τον πανικό που επικράτησε σε μια γειτονιά το βράδυ της Δευτέρας, όταν καβγάδισε με μια γυναίκα οδηγό αυτοκινήτου για μια… στραβοτιμονιά της και έβγαλε όπλο με το οποίο πυροβόλησε στον αέρα!

Η γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο αποφάσισε ξαφνικά να σταματήσει, χωρίς να υπολογίσει τη μηχανή που ακολουθούσε με επιβάτες ένα ζευγάρι που κόντεψε να πέσει πάνω στο όχημά της. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατέβηκε εκτός εαυτού και άρχισε να βρίζει την οδηγό και να χτυπάει το όχημά της, με αποτέλεσμα να μαζευτεί κόσμος για να δει τι συνέβαινε.

Κάποιοι προσπάθησαν να σταματήσουν τον «νταή» μοτοσικλετιστή, όμως εκείνος έβγαλε ξαφνικά ένα όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, αναγκάζοντάς τους να σταματήσουν! Αμέσως μετά, ανέβηκε ξανά στη μηχανή όπου περίμενε η σύντροφός του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να εντοπιστούν από τις έρευνες των αστυνομικών που προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν τα στοιχεία κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.