ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ένας καβγάς έκανε τον 20χρονο να εξαφανιστεί από το σπίτι του;

Πληροφορίες ότι είχε κάποιον καβγά λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του το βράδυ της Παρασκευής – Φώναζε «μπαμπά, μαμά, βοήθεια» λίγο πριν τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας

Ένα τηλεφώνημα με τον πατέρα του, λίγο πριν την εξαφάνισή του 20χρονου Κοσμά, κι ένας σοβαρός καβγάς, όπως φαίνεται, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από το σπίτι του στον «Κάμπο» Καβροχωρίου της Κρήτης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με το cretalive.gr από το Σάββατο, λίγες ώρες, δηλαδή, μετά την εξαφάνιση κι ενώ είχαν αρχίσει οι έρευνες με τη βοήθεια και πολιτών που προθυμοποιήθηκαν για να βρεθεί ζωντανό το παιδί, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι κάπου κρύβεται.

Μετά τον καβγά, ο Κοσμάς έφυγε από το σπίτι και δεν πήρε τίποτα μαζί του, ούτε καν το κινητό, μια κίνηση που προβλημάτισε πολύ τους οικείους του.

Στις 5 το πρωί όταν τον εντόπισαν οι πυροσβέστες με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ο 20χρονος φώναζε κατά πληροφορίες «μπαμπά… μαμά, βοήθεια!».

Η εκτίμηση είναι ότι ο 20χρονος είχε πανικοβληθεί με το δύσβατο και άγνωστο σημείο στο οποίο βρισκόταν να επιβαρύνουν την ήδη άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Τελικά, το γεγονός πως δεν είχε απομακρυνθεί πολύ μακριά από το σπίτι του και τις κρίσιμες πρώτες ώρες της εξαφάνισης του δεν έκανε δεύτερες, αρνητικές σκέψεις, ίσως ήταν το “κλειδί” για να βρεθεί ζωντανός έστω και βαριά καταπονημένος, ο 20χρονος Κοσμάς.