ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αιμόφυρτοι, στην παραλιακή οδό, δύο νεαροί

Δύο σοβαρά περιστατικά καλείται να ερευνήσει το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, με θύματα δύο νεαρούς 22 και 23 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν αιμόφυρτοι, έξω από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραλιακή οδό στο Ρέθυμνο. Μάλιστα ο πρώτος δεν είχε τις αισθήσεις του, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, και από εκεί στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται:

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

“Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου για περιστατικό σωματικών βλαβών σε 22χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα ο ανωτέρω 22χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του φέροντας τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται.
Επίσης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου για περιστατικό σωματικών βλαβών σε 23χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε πρώτες πρωινές χθες, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου Ρεθύμνου.
O 23χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου απ’ όπου και εξήλθε.
Προανακρίσεις διενεργούνται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου”.