ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αλλοδαπός αποφυλακίστηκε και τον έπιασαν πάλι για ναρκωτικά

Κατά την αποβίβασή του στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, ο 30χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38,1 γραμμαρίων 

Στα παλιά του τα παπούτσια έγραψε τους όρους διαμονής που του είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του, ένας 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος μπήκε στο πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και έφτασε στο Ηράκλειο έχοντας πάνω του ναρκωτικά.

Κατά την αποβίβασή του στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, ο 30χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38,1 γραμμαρίων και ό,τι είχε απομείνει από ένα τσιγαριλίκι που είχε καπνίσει εν πλω! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παραβίαση των περιορισμών διαμονής.

*** Άλλοι δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 34 χρόνων συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, τη στιγμή που ο πρώτος προμήθευε τον δεύτερο με δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης. Στην κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκε και άλλη μια συσκευασία με 117 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 585 ευρώ. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή, διάθεση και αγορά ναρκωτικών αντίστοιχα.