ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Απολογείται ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά για τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη, καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Σούζαν Ίτον.

Χθες δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του με εισαγγελική εντολή, με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και τη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων περιστατικών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον 27χρονο Χανιώτη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

(Κατά τη μεταφορά του σήμερα στα Δικαστήρια Χανίων)

Μετά την Πολωνή που αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου και σύμφωνα με τα όσα είχε πει στους αστυνομικούς, είναι το ίδιο αυτοκίνητο που την είχε χτυπήσει στο παρελθόν και από το οποίο γλίτωσε την τελευταία στιγμή.
Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr δύο ακόμη γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατέθεσαν ότι κι εκείνες είχαν πέσει θύμα επίθεσης και μάλιστα αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του 27χρονου ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει.

Σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στην απολογία του, στο δικαστικό μέγαρο Χανίων, όπου έχουν ήδη συγκεντρωθεί δεκάδες δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.