ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Απολογείται ο 49χρονος αδελφοκτόνος στον ανακριτή

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη, ο 49χρονος άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 72χρονο αδερφό στην Ασή Γωνιά της Κρήτης.

Ο φερόμενος δράστης, κατηγορείται πως πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα, κόβοντας το νήμα της ζωής του, πυροβολώντας τρεις φορές στο κεφάλι και μία στον θώρακα. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια ο δράστης πήρε προθεσμία από τον ανακριτή, με αποτέλεσμα να απολογηθεί σήμερα. Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, ο 72χρονος δολοφονήθηκε από κοντινή απόσταση. Δέχτηκε από λιγότερο από ένα μέτρο τις σφαίρες, με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος.

Το χρονικό της δολοφονίας στη Κρήτη
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα όταν ο φερόμενος δράστης συνάντησε τον αδερφό του στην πλατεία του χωριού. Όπως αναφέρουν οι γείτονές τους, η σχέση τους ήταν κάπως περίεργη και ανέφεραν πως ο 49χρονος δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα. Αφορμή για την μοιραία συνάντηση, ήταν, όπως όλα δείχνουν, κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν οι δυο τους. Αφού τον σκότωσε, τράπηκε σε φυγή, αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές, κρατώντας μάλιστα και το όπλο με το οποίο δολοφόνησε τον αδερφό του.