ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αστυνομικές επιχειρήσεις σε δυο καταυλισμούς Ρομά – Τέσσερις συλλήψεις

Οι επιχειρήσεις έγιναν στον καταυλισμό των Ρομά στα Δύο Αοράκια της Νέας Αλικαρνασσού και η δεύτερη στον άτυπο καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του πρώην Ξενία, στον Καρτερό

Τέσσερις συλλήψεις και πολλές προσαγωγές είναι ο απολογισμός των δύο αστυνομικών επιχειρήσεων που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η πρώτη έγινε στον καταυλισμό των Ρομά στα Δύο Αοράκια της Νέας Αλικαρνασσού, δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και η δεύτερη στον άτυπο καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του πρώην Ξενία, στον Καρτερό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην πρώτη περίπτωση, οι έρευνες των αρχών αφορούσαν στοχευμένα έναν 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Ωστόσο, από την έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή του σε τουλάχιστον 14 διαρρήξεις και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία!

Στην επιχείρηση στο χώρο του Ξενία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν 18 προσαγωγές, ενώ συνελήφθησαν 3 άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται σε μια διάρρηξη και μια απόπειρα διάρρηξης στην ευρύτερη περιοχή του Καρτερού.

Πηγή: Cretalive