ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αυτός είναι ο αστυνομικός «φύλακας-άγγελος» που ευγνωμονούν στον Άγιο Νικόλαο!

Για μια ακόμα φορά ένστολος εργαζόμενος της περιοχής του Αγίου Νικόλαου και συγκεκριμένα ο αστυνομικός στο τμήμα τροχαίας της πόλης Φάνης Σηφάκης σαν σωτήρας, φύλακας άγγελος, όπως τον αποκαλούν οι συγγενείς τους 18μήνου αγοριού, απέδειξε ότι η βοήθεια στον συνάνθρωπο είναι πέρα και πάνω από το όποιο καθήκον.

Οι συγγενείς σχολιάζουν στο fonien.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τροχαία Αγίου Νικολάου Κρήτης και ιδιαίτερα τον Κύριο Φάνη που βρέθηκε στο δρόμο μας και μας βοήθησε. Ο ανιψιός μου 1,5 ετών την στιγμή που έπαιζε, υπέστη έναν τραυματισμό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βγάζει πάρα πολύ αίμα από αυτό. Τότε μη έχοντας άλλη επιλογή και πάνω στην ταραχή και τον πανικό που μας είχε καταβάλει πήραμε το αμάξι με τη σκέψη να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε στο νοσοκομείο.

Ανάψαμε τα αλάρμ, αναπτύξαμε ταχύτητα και στο δρόμο βρέθηκε ο σωτήρας , όπως επιγραμματικά αναφέρουν οι γονείς, ο οποίος μπήκε μπροστά μας, μας καθοδήγησε και άνοιξε το δρόμο έτσι ώστε να φτάσει ο μικρός Κωνσταντίνος με ασφάλεια στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη. Στη διάρκεια αυτής της διαδρομής συνέχιζε το μωρό να βγάζει αίμα από το κεφάλι και μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο απευθείας μπήκε στο χειρουργείο.

Ο Κύριος Φάνης μας συνόδευσε μέσα στο νοσοκομείο και ο ίδιος μπήκε μέσα στο χειρουργείο και περίμενε μέχρι να γίνουν τα 7 ράμματα στον Κωνσταντίνο. Έδινε κουράγιο και υπομονή στους γονείς και εφόσον βεβαιώθηκε ότι το μωρό ξέφυγε τον κίνδυνο έφυγε. Οι γονείς είναι ευγνώμονες και ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς τους.»

Με εκτίμηση Σαλονικιός ( ΑΪΒΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ).