ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Για κακούργημα διώκεται ο γιατρός που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενείς

Νέες καταγγελίες μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης – Με αφορμή τον υπέρηχο γυρνούσε την πλάτη και αυτοϊκανοποιούνταν – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για κατάχρηση σε ασέλγεια ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του γιατρού που συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο, μετά από καταγγελία 25χρονης ότι ενώ την εξέταζε ταυτόχρονα αυνανιζόταν.

Μόλις έγινε γνωστό πως ο γιατρός διώκεται μετά από την καταγγελία της 25χρονης αλλά και τριών ακόμη γυναικών -που περιλαμβάνονται στην δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Λασιθίου- νέες καταγγελίες “σκάνε” στην Ασφάλεια.

Κι άλλες παθούσες προσέρχονται καθώς θέλουν να τον καταγγείλουν και στη συνέχεια παραπέμπονται να καταθέσουν ενώπιον των ανακριτικών Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα και κάποια άλλα ευρήματα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια .

Ο γιατρός μάλιστα τους έλεγε με περισσή ευγένεια :”Nα δούμε τώρα την κοιλίτσα, θα σας κάνω υπέρηχο.”

Έτσι έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση της 25χρονης και με αφορμή τον υπέρηχο, γύρισε την πλάτη και αυτοικανοποιήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο γιατρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ενώ η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να εντοπίσουν τρεις ακόμα νεαρές ασθενείς οι οποίες κατέθεσαν ότι στο πλαίσιο της ιατρικής εξέτασης παρενοχλήθηκαν από τον συγκεκριμένο γιατρό.

Πηγή: cretalive.gr