ΚΡΗΤΗ

Κρήτη για … φαγητό προτείνει η Telegraph!

Φωτογραφικό αφιέρωμα με 3,9 εκατ. «views» – Σε αυτό, η βρετανική εφημερίδα Telegraph είχε προτείνει για διακοπές 19 νησιά, το καθένα για διαφορετικό λόγο.

«Αγαπάμε την Ελλάδα. Ο συνδυασμός από αμμώδεις ακτές, νωχελικό ρυθμό ζωής και απλές ταβέρνες, όπου κατοικούν αδέσποτες γάτες, είναι δύσκολο να νικηθεί», αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η Telegraph.

Όπως επισημαίνει άλλωστε η Τelegraph, ο οδηγός  της εφημερίδας για τα καλύτερα ελληνικά νησιά, είχε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα φέτος.

Το συγκεκριμένο φωτογραφικό αφιέρωμα είχε 3,9 εκατ. «views» και σε αυτό, η βρετανική εφημερίδα Telegraph είχε προτείνει για διακοπές 19 νησιά, το καθένα για διαφορετικό λόγο.

Για παράδειγμα, τη Ζάκυνθο για τις παραλίες της, την Κέρκυρα για οικογενειακές διακοπές, την Κρήτη για το φαγητό, την Κεφαλονιά για το κρασί, τη Σαντορίνη για τη θέα, τη Ρόδο για τη νυχτερινη ζωή.

Δεν ήταν έκπληξη, συνεχίζει η βρετανική εφημερίδα για τη χώρα μας, που την Ελλάδα επισκέφτηκε φέτος ο αριθμός – ρεκόρ των 30 εκατομμυρίων «ξένων» επισκεπτών.

.cretalive.gr