ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Είδε το λογαριασμό του νερού… και τα έχασε!

Η ελληνική πραγματικότητα πολλές φορές μας επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς η καθημερινότητα των πολιτών έχει πολλά γεγονότα, θετικά ή αρνητικά. Ένα από αυτά τα περιστατικά είναι και αυτό που δημοσιεύει το ekriti.gr με πρωταγωνίστρια μια κάτοικο Μαλίων που είδε το λογαριασμό του νερού και κόντεψε να λιποθυμήσει. Το ποσό που καλείται να πληρώσει στη ΔΕΥΑΧ έφτασε τις 9.000 ευρώ προκαλώντας της ίλιγγο. Πρόκειται για αστρονομικό ποσό για μια κατοικία με την γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε απελπισία.

Τόσο μεγάλη ήταν η ταραχή της που αντί να απευθυνθεί στο Δήμο Χερσονήσου που ανήκουν και τα Μάλια έσπευσε στo Δήμο Ηρακλείου προκειμένου να παραπονεθεί. Όπως ήταν φυσικό οι υπάλληλοι άκουσαν έκπληκτοι τα παράπονα και όταν τελείωσε της διευκρίνισαν ότι ανήκει σε άλλο δήμο ο λογαριασμός και όχι στη ΔΕΥΑΗ.

Επικοινώνησαν όμως με το Δήμο Χερσονήσου για να αναφέρουν το γεγονός και τώρα η απελπισμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα αναζητήσει εκεί τη λύση του προβλήματος.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ουδέποτε κατανάλωσε τόση μεγάλη ποσότητα και απέδωσε την κατανάλωση σε διαρροή ενώ και το ρολόι ήταν παράλληλα ελαττωματικό και γεμάτο χώματα. Η Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Χερσονήσου τώρα έχει το λόγο που πρέπει να διαπιστώσει εάν είναι αληθή τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα αυτή και να ελέγξει την ορθότητά τους.

ekriti.gr