ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ποτάμια οι δρόμοι -Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, πλημμύρισαν υπόγεια [εικόνες]

Πολλά προβλήματα προκαλούν τα καιρικά φαινόμενα, από χθες στην Κρήτη, κυρίως σε Χανιά και Κίσσαμο.

Άγιο είχε ένας οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου στα Χανιά όταν το όχημα του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Το περιστατικό σημειώθηκε στον κόμβο Κολυμπαρίου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 01:10 τα ξημερώματα και ο άνδρας μετά από αναζήτησε μιας ώρας εντοπίστηκε μέσα στα καλάμια. 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για τον εντοπισμό του.

Αγιο είχε οδηγός που παρασύρθηκε από τα νερά Αγιο είχε οδηγός που παρασύρθηκε από τα νερά

Στο Ηράκλειο αυτήν την ώρα 3 οχήματα της ΕΜΑΚ με 6 άνδρες βρίσκονται στην περιοχή Παλαιόκαστρο καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους και παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost έχουν παρασυρθεί σταθμευμένα οχήματα και κάδοι απορριμάτων.

Περισσότερες από 50 κλήσεις έχει δεχτεί το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  cretalive.grΠερισσότερες από 50 κλήσεις έχει δεχτεί το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας cretalive.gr

Πλημμυρισμένα υπόγεια και οικίες

Περισσότερες από 50 κλήσεις έχει δεχτεί το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Πλατανιά στα Χανιά και στο Ρέθυμνο, με πλημμυρισμένα υπόγεια και οικίες.