ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Στη «φάκα» παλιοί γνώριμοι της ΕΛΑΣ με «σκληρά» ναρκωτικά

Η νέα υπόθεση έχει πρωταγωνιστές δύο άντρες 35 και 32 ετών και μία 35χρονη γυναίκα οι οποίοι συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους ηρωίνη, υγρή μεθαδόνη, ποσότητα κοκαΐνης αλλά και κάνναβη

Μία ακόμα επιτυχία ενάντια στη κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατέγραψε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου Κρήτης.

Η νέα υπόθεση έχει πρωταγωνιστές δύο άντρες 35 και 32 ετών και μία 35χρονη γυναίκα οι οποίοι συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους ηρωίνη, υγρή μεθαδόνη, ποσότητα κοκαΐνης αλλά και κάνναβη. Όλοι τους, λένε οι πληροφορίες, είναι γνώριμοι στις Διωκτικές Αρχές.

Το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί τους είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών. Χθες το απόγευμα, οι Αρχές έκριναν ότι πρέπει να ενεργήσουν κι έτσι μετά από έφοδο που έκαναν σε δύο σπίτια, ένα στη Φορτέτσα και ένα στην περιοχή του παλιού υγειονομικού, εντόπισαν 317 γραμμάρια ηρωίνης, 401 ml υγρής μεθαδόνη, ποσότητα κοκαΐνης, 14 γραμμάρια κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.710 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή:ekriti.gr