ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Συνοδός ασθενούς έδειρε γιατρό στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε ορθοπεδικό – Ο γιατρός κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όταν ένας άνδρας, συνοδός ασθενούς, επιτέθηκε σε γιατρό που εφημέρευε.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το περιστατικό έγινε σε ημέρα εφημερίας, όταν ένας άνδρας κινήθηκε απειλητικά πάνω σε νεαρό Χανιώτη ορθοπεδικό που είχε εφημερία στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ μετά από λογομαχία τον χτύπησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο γιατρός νοσηλεύτηκε για λίγο, ενώ όπως φαίνεται είναι καλά στην υγεία του.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία. Ο γιατρός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη, που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου διερευνά το περιστατικό

Ο διοικητής του Νοσκομείου, Γιώργος Φραγκιαδάκης δήλωσε στο zarpanews.gr, ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση ενώ ανάλογη περίπτωση έχει συμβεί και στο παρελθόν, με το Διοικητικό Συμβούλιο να παίρνει πλέον απόφαση για νομικές ενέργειες από το ίδιο το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μάλιστα όπως τόνισε, η διοίκηση πήρε απόφαση να κινείται με νομικές διαδικασίες κατά παντός που προκαλεί φθορές ή σωματικές βλάβες στο προσωπικό που εργάζεται εντός του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο άλλωστε συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με υπηρεσία security, για να προλαμβάνει ανάλογα περιστατικά.

Πάντως, ο Χανιώτης ορθοπεδικός που έπεσε θύμα του αναίτιου -καθώς φαίνεται- ξυλοδαρμού, είναι καλά στην υγεία του παρά την βραχύχρονη νοσηλεία του μετά την επίθεση.