ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Τους “έφαγε” τα χρήματα μπρος στα μάτια τους

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε στο Cretalive από αναγνώστρια – ιδιοκτήτρια καταστήματος που έπεσε θύμα ενός απατεώνα με … ταχυδαχτυλουργικές ικανότητες !

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άγνωστος εισήλθε στο κατάστημα της γυναίκας και έδωσε στον υπάλληλο 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 10 ευρώ ζητώντας να του δώσει το ίδιο ποσό σε μεγαλύτερα χαρτονομίσματα.

Ο υπάλληλος μέτρησε τα χρήματα και ήταν 490 ευρώ. Τότε εκείνος τα ξαναπήρε, τα ξαναμέτρησε και προσέθεσε ένα ακόμα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ. Ο υπάλληλος τα καταμέτρησε ξανά και τα τσέκαρε σε για τη γνησιότητα τους.

Στη συνέχεια και παρουσία αρκετού κόσμου ο ίδιος ζήτησε να τα ξαναμετρήσει και αφού τα μέτρησε τα έδωσε στον υπάλληλο και έφυγε βιαστικά από το κατάστημα, επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε και έφυγε.

Όταν στο κατάστημα μέτρησαν ξανά τα χρήματα έλειπαν … 200 ευρώ ! Σύμφωνα με την γυναίκα όταν κοίταξε τις κάμερες από άλλη οπτική γωνία συνειδητοποίησε ότι ο δράστης με ταχυδαχτυλουργικό τρόπο κατάφερε την ώρα που μετρούσε να μαζεύει τα χαρτονομίσματα.

Η ιδιοκτήτρια καταστήματος κατήγγειλε το περιστατικό και στην αστυνομία μαζί με τα βίντεο από το κατάστημα της, ενώ σύμφωνα με την ίδια ο εν λόγω δράστης έχει καταφέρει να εξαπατήσει και άλλους πολίτες.