ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Τούνελ χωρίς φώτα και με συναγερμό σε μόνιμη λειτουργία!

Εικόνες εγκατάλειψης που προκαλούν αλγεινή εντύπωση, μεσούσης της θερινής σεζόν, στο εσωτερικό των τούνελ, σε Βραχάσι και Χερσόνησο, καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με την υπομονή των οδηγών να εξαντλείται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών που αφηγήθηκαν στο «Ράδιο Κρήτη» και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ιστορίες καθημερινής τρέλας, η κατάσταση στα έργα αυτά που κατασκευάστηκαν με τις θυσίες των Κρητικών φορολογουμένων, προκαλεί αγανάκτηση.

Αν σκεφτεί κανείς κάτι ότι στο ένα τούνελ δεν υπάρχει φωτισμός εδώ και πολύ καιρό και στο άλλο εδώ και δύο μήνες χτυπάει… «συναγερμός» με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους διερχόμενους ανυποψίαστους οδηγούς, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος.

Όπως κατήγγειλαν στο «Ράδιο Κρήτη» οργισμένοι οδηγοί, εδώ και δύο μήνες, χτυπάει διαρκώς ο συναγερμός στο τούνελ του ΒΟΑΚ πάνω από τη Χερσόνησο, με αποτέλεσμα όσοι δεν το γνωρίζουν να αιφνιδιάζονται και να φρενάρουν απότομα με τον κίνδυνο ατυχήματος να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Στο δε τούνελ του Βραχασίου, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν, εδώ και μήνες δε λειτουργεί ο φωτισμός και οι ευθύνες γίνονται μπαλάκι μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει σαφείς απαντήσεις.

.ekriti.gr/