ΣΠΙΤΙ

Κρεβάτι στο πάτωμα – Ναι ή όχι;

Το πιο συνηθισμένο πράγμα είναι να έχετε κάποια βάση για να τοποθετήσετε το στρώμα σας. Είχατε ποτέ όμως για την ιδέα της τοποθέτησης του στρώματος στο πάτωμα; Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο σε σας, είναι μια πρακτική συχνή. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως την έλλειψη άνεσης. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν ένα ανυψωμένο κρεβάτι. Δείτε γιατί ένα κρεβάτι στο πάτωμα είναι μια εξαιρετική λύση.

Μπορώ να βάλω στρώμα στο πάτωμα;

Γιατί όχι? Απλά πρέπει να το κάνετε με τον σωστό τρόπο. Επιλέξτε ένα κατάλληλο μέγεθος για τον τόπο όπου σχεδιάζετε να το βάλετε. Εάν θέλετε να το τοποθετήσετε σε ένα χαλί, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή βάση. Χρησιμοποιήστε ένα φύλλο πολυαιθυλενίου ή αφρού ως διαχωριστικό. Αυτό θα εμποδίσει το κρύο ή τα κύματα θερμότητας να φτάσουν σε εσάς.

Μια φορά τον μήνα πρέπει να το σηκώσετε και να στεγνώσετε τον αέρα κάτω από αυτό. Ανυψώστε το όρθιο σε τοίχο έτσι ώστε το δάπεδο να εξαερώνεται. Το κρεβάτι στο πάτωμα δεν πρέπει να αποτελεί πρακτική στις περιοχές με υγρές καιρικές συνθήκες. Στο στρώμα μπορεί να αναπτύξει μούχλα. Επίσης, θεωρήστε ότι τα καιρικά στοιχεία, όπως το κρύο και η ζέστη, έρχονται σε άμεση επαφή μαζί σας αν κοιμάστε στο στρώμα στο επίπεδο του δαπέδου.

Ναι, είναι κομψό

Και ναι, μπορεί να μετατραπεί σε ένα κομψό κρεβάτι. Η μινιμαλιστική κρεβατοκάμαρα συχνά χρησιμοποιεί αυτό για να αποφύγει να έχει πάρα πολλά πράγματα. Θα πρέπει πρώτα να χαμηλώσετε όλα τα στοιχεία στην κρεβατοκάμαρα, όπως τα νυχτικά. Επιλέξτε ένα όμορφο σετ κλινοστρωμνής. Θα κάνει τη διαφορά. Προσθέστε στρώματα, χρώματα και υφές για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον και ζεστασιά. Η τοποθέτηση πολλών μαξιλαριών στο πίσω μέρος θα αντικαταστήσει το κεφαλάρι, κάτι που δεν είναι απαραίτητο εδώ.

Κρεβάτι στο πάτωμα1Κρεβάτι στο πάτωμα2Κρεβάτι στο πάτωμα3Κρεβάτι στο πάτωμα4Κρεβάτι στο πάτωμα5

SAMSUNG CSC

Κρεβάτι στο πάτωμα7Κρεβάτι στο πάτωμα8Κρεβάτι στο πάτωμα9Κρεβάτι στο πάτωμα10Κρεβάτι στο πάτωμα11Κρεβάτι στο πάτωμα12Κρεβάτι στο πάτωμα13Κρεβάτι στο πάτωμα14