ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος: Εντοπίστηκε δεύτερο αντικείμενο στην Κόκκινη Λίμνη της φρίκης

Δεύτερο αντικείμενο εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό Κύπρου, εκεί όπου ο serial killer ομολόγησε ότι πέταξε τρία από τα θύματα των φρικτών εγκλημάτων του.

Το αντικείμενο που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, «φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι είναι τσιμεντομπλόκ», σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κύπρου.

Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το αντικείμενο έχει σηματοδοτηθεί και την Πέμπτη θα γίνει προσπάθεια για την ανάσυρσή του. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, οι πέντε ειδικοί σύμβουλοι της Scotland Yard, που πήγαν στην Κύπρο για να συνδράμουν στις έρευνες, θα αναχωρήσουν την Παρασκευή.

Οι έρευνες που γίνονται τόσο στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όσο και στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, θα συνεχιστούν την Πέμπτη, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον βαθμό επικινδυνότητας, τις διάφορες δυσκολίες και τα θέματα ασφαλείας, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της Κύπρου, Ανδρέας Αγγελίδης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα δύτες είχαν ανασύρει από την Κόκκινη Λίμνη μία από τις τρεις βαλίτσες της φρίκης, στις οποίες ο 35χρονος serial killer υποστηρίζει ότι έκρυψε τρία από τα θύματά του.