ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Σεξουαλική κακοποίηση είδε η ιατροδικαστής στο κοριτσάκι – Προφυλακίστηκε ο 69χρονος παππούς της

Στην έκθεση περιγράφονται «σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του παππού της

Προφυλακίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως Λαμίας, κυρίας Δελόγλου και της ανακρίτριας, κυρίας Παντοπούλου, ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία, που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια.

Στην πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας επεμενε στα σενάρια αθωότητας, παρά την ιατροδικαστική έκθεση που τον «καίει». Ο κατηγορούμενος είχε μείνει μόνος, αφού, πριν την έναρξη της απολογίας του, τον εγκατέλειψε και ο συνήγορός του, κ. Δημήτρης Κρούπης, για ηθικούς λόγους.

«Οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…» ήταν οι δηλώσεις του κ. Κρούπη

 

Σύμφωνα με το LamiaReport, στην έκθεση από την ιατροδικαστή περιγράφονται «σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Με το βάρος των νέων αποκαλύψεων, ήταν σχεδόν βέβαιη η προφυλάκιση του δικηγόρου, ακόμη κι αν δεν υπήρχαν τα τελικά αποτελέσματα από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που ζήτησε η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, που ενήργησε και την εξέταση στα δύο παιδιά. 7 ετών το κοριτσάκι και 9 ετών το αγόρι…

Νωρίτερα, ο συνταξιούχος δικηγόρος, δήλωνε αθώος στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια…

Δείτε βίντεο: Λαμία: Σεξουαλική κακοποίηση είδε η ιατροδικαστής στο κοριτσάκι – Προφυλακίστηκε ο 69χρονος παππούς της