ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία και ζημιές σε συμπλοκή μεταναστών στο hot spot της Μόριας!

Δυο μετανάστες που προκάλεσαν σοβαρό επεισόδιο όταν εισέβαλαν στον οικίσκους άλλων αλλοδαπών με τους οποίους συνεπλάκησαν

Γυαλιά-καρφιά έκαναν το hot spot στη Μόρια της Λέσβου δυο μετανάστες που προκάλεσαν σοβαρό επεισόδιο όταν εισέβαλαν στον οικίσκους άλλων αλλοδαπών με τους οποίους συνεπλάκησαν. Οι εισβολείς έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και κατηγορούνται ότι λήστεψαν τους φιλοξενούμενους.

Τα θύματα κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφαλείας την περασμένη Τετάρτη και κατήγγειλαν ότι δύο άγνωστοί τους αλλοδαποί όρμησαν οπλισμένοι με μεταλλικά κλομπ στους οικίσκους όπου διαμένουν στην δομή της Μόριας και προκάλεσαν φθορές, ενώ κατά την διάρκεια της εισβολής φέρονται να έκλεψαν από τα πράγματα των ενοίκων πέντε κινητά, ένα ρολόι και 890 ευρώ.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι δράστες ήταν δυο μετανάστες ηλικίας 23 και 38 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση διακεκριμένης φθοράς, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες έκνομες ενέργειες σε βάρος αλλοδαπών.