ΕΛΛΑΔΑ

«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας στην κηδεία της συζύγου του

Στο πλευρό του ολυμπιονίκη και των παιδιών του βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι

Το τελευταίο αντίο είπαν το απόγευμα της Παρασκευής, συγγενείς και φίλοι στην σύζυγο του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.

Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου πηγής στα Μελίσσια και ακολούθησε η ταφή της στο κοιμητήριο του Αμαρουσίου. Τραγικές φιγούρες ο Πύρρος Δήμας και τα τέσσερα παιδιά τους.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν άνθρωποι του χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και της σόουμπιζ. Η Αναστασία Σδούγκου έδινε την δική της μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ πήγαν στην κηδεία για να συμπαρασταθούν στον καλό τους φίλο και ο Πύρρος Δήμας ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του τραγουδιστή.

Ο Πύρρος Δήμας, το 2016 είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο.

Όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά».

7818113

IMG_2858

7505780

IMG_2866IMG_2868