ΚΡΗΤΗ

Μέχρι τις 6 Ιουνίου οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Για το έτος 2019-2020

Οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο θα πραγματοποιείται μέχρι τις 6 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι υποψήφιοι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου (Γυμνάσιο – Λύκειο) σας γνωστοποιεί ότι οι Αιτήσεις για την εγγραφή στην Α’ Γυμνασίου για το σχολ. έτος 2019-2020, θα γίνονται δεκτές έως 6 Ιουνίου 2019.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι οι υποψήφιοι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις εκ των προτέρων για να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

Τα μαθήματα Γενικής Παιδείας είναι τα ίδια όπως σε κάθε άλλο Γυμνάσιο και Λύκειο της χώρας, ενώ επιπλέον διδάσκονται δωρεάν μαθήματα μουσικής και μουσικών οργάνων.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να υποβάλετε Αίτηση, είναι από την ιστοσελίδα του Σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  mousiko.gr ή απ’ ευθείας στο σύνδεσμο goo.gl/forms/EFKUP4fp3e διαφορετικά μπορείτε να έρθετε στο Σχολείο από 09:00 ως 13:00 τις εργάσιμες μέρες για να τη συμπληρώσετε.

Το Μουσικό Σχολείο, βρίσκεται μέσα στην Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών. Στην περιοχή αυτή συνυπάρχουν το Δημαρχείο Χερσονήσου, το Ενυδρείο Κρήτης (CretAquarium), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης,  το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το Γυμνάσιο & Λύκειο Γουβών, το 2o ΙΕΚ κ.α. Η είσοδός του Μουσικού Σχολείου είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου Χερσονήσου.

Η μετακίνηση των μαθητών μας γίνεται δωρεάν με λεωφορεία από Ηράκλειο, Χερσόνησο και άλλες περιοχές του Νομού Ηρακλείου.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο Σχολείο στο 2810.761.696  ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας  mousiko.gr

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μαθητές μας!

cretapost.gr