ΚΡΗΤΗ

Μία βίλα στην Κρήτη στις 10 περιζήτητες της Airbnb για τους Βρετανούς !

Παραπέμπει σε εικόνες περασμένων εποχών καθώς είναι κτισμένη σε σπήλαιο που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση αγροτικών προϊόντων.

Στα 10 πιο περιζήτητα σπίτια και βίλες της Airbnb για τους Βρετανούς σε προορισμούς από όλο τον κόσμο συγκαταλέγονται 2 ελληνικές καταχωρήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Σαντορίνη και στην Κρήτη.Σύμφωνα με την πλατφόρμα, οι ελληνικες βίλες Hector Cave House στη Σαντορίνη και Luxurious Stone Villa στην Κρήτη βρίσκονται στη λίστα επιθυμιών των Βρετανών.

Το Hector Cave House βρίσκεται στη καλντέρα και παλαιότερα ήταν κελάρι κρασιών. Σήμερα όμως είναι ένα κομψό σπίτι στην καρδιά της Σαντορίνης, που διαθέτει ιδιωτικό εξωτερικό τζακούζι με θέα στη θάλασσα. Η διαμονή ξεκινά από 177 λίρες τη βραδιά.

Η Luxurious Stone Villa Μετά από ανακαινίσεις, έχει μετατραπεί σε μια οικεία βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 ενήλικες και 2 παιδιά, με μπαλκόνι που προσφέρει εξαιρετική θέα. Το κόστος ξεκινά από 44 λίρες τη βραδιά.Δείτε και τα 10 δημοφιλή σπίτια στην Airbnb…

1. Lussuoso Vista incantevole, Ιταλία

2. Hector Cave House, Σαντορίνη

3. Charming House, Γαλλία

4. Old Smock Windmill in Kent, Ην. Βασίλειο

5. Private three-bed Riad, Μαρακές

6. Romantic Cabana with view, Αρμενία

7. La Salentina, Ιταλία

8. Hidden Bed Box in an Art Filled Room, Εδιμβούργο

9. Luxurious Stone Villa, Κρήτη

10. Trullo Aromatic Green, Ιταλία

Πηγή

tornosnews.gr