ΚΡΗΤΗ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη: Βρέθηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα και πινακίδες

 
Στο πλαίσιο της επιχείρησης οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις – Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 40 ετών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή περίπου 20 αστυνομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί σε χωριό κοντά στο Ηράκλειο, με τις διωκτικές αρχές να σημειώνουν ακόμα μία επιτυχία.

Σύγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και της Τροχαίας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν ελέγχους σε σπίτια του χωριού και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν…

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα κλεμμένα αυτοκίνητα, πινακίδες κυκλοφορίας που επίσης είχαν κλαπεί από διάφορα οχήματα, αλλά και δύο …σασί αυτοκινήτων!
Στο πλαίσιο της επιχείρησης μάλιστα, προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες και σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 40 ετών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr