ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη δωρεά από τον Στέλιο Ρόκκο στο νοσοκομείο Λήμνου για τη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει χτυπήσει την Ελλάδα. Διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας προετοιμάζονται για την πανδημία του COVID-19. Αυτό, διότι θέλουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον ιό σε περίπτωση έξαρσης. Ένα από αυτά τα μέρη της Ελλάδας, αποτελεί και το νησί της Λήμνου. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο νησί γίνεται μία ιδιαίτερη προσπάθεια από έναν κορυφαίο καλλιτέχνη. Αυτός, δεν είναι άλλος από το Στέλιο Ρόκκο.

Τι συμβαίνει στη Λήμνο

Στο νησί της Λήμνου πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες μια συγκινητική προσπάθεια. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την οικονομική στήριξη του νοσοκομείου του ακριτικού νησιού. Και όλα αυτά γίνονται εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού. Στην προσπάθεια, αυτή, λοιπόν, θέλησε να συμμετάσχει και ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο νησί του βόρειου Αιγαίου. Μάλιστα, ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής κατάγεται από το νησί της Λήμνου.

Τι αναφέρει ο Ιατρικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του για τον Στέλιο Ρόκκο

Όπως αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Ο αγαπημένος μας Στέλιος Ρόκκος, αφουγκραζόμενος τις προκλήσεις της εποχής, συστρατεύεται με τους υπόλοιπους Λημνιούς στον αγώνα για τη θωράκιση του νοσοκομείου μας συνεισφέροντας οικονονομικά!».