ΚΡΗΤΗ

Μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών στην Κρήτη – Χειροπέδες σε δύο αδέλφια

Μπροστά σε μία μεγάλη υπόθεση διακίνησης σκληρών ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε πριν λίγες η ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη στα χέρια της οποία έπεσαν δύο άνδρες, κατά πληροφορίες αδέλφια, ηλικίας 44 και 48 ετών.

Η υπόθεση απασχόλησε τους Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου οι οποίοι χθες βράδυ και κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων σε επιχείρηση και στο σπίτι του ενός εκ των δύο κατάφεραν να βρουν και να κατασχέσουν 1 κιλό και 323 γραμμάρια κοκαΐνη.

Οι πληροφορίες λένε ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοκαΐνης βρέθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου στην επιχείρηση των δύο αδελφών.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών που έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα στο Ρέθυμνο και σίγουρα η σύλληψη των δύο ανδρών αποτελεί ένα δυνατό “χτύπημα” στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών.
Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 ηλεκτρονικέςζυγαριές ακριβείας, φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικώνουσιών. Επίσης κατασχέθηκε κι ένα ηλεκξτρικό ποδήλατο με το οποίο γινόταν η μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

ekriti.gr