ΚΡΗΤΗ

Μετέφερε τρία κιλά χασίς στο Ηράκλειο με το αγροτικό του

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να περάσουν χειροπέδες στον 52χρονο οδηγό, εκείνος πάλεψε μαζί τους, χωρίς όμως τελικά να αποφύγει τη σύλληψη

Αγνόησε το σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί να σταματήσει για έλεγχο στο ύψος της Τυλίσου ο οδηγός ενός αγροτικού φορτηγού που είχε ξεκινήσει από τα Ζωνιανά με προορισμό το Ηράκλειο και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. Όμως, ακινητοποιήθηκε, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να περάσουν χειροπέδες στον 52χρονο οδηγό, εκείνος πάλεψε μαζί τους, χωρίς όμως τελικά να αποφύγει τις χειροπέδες. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο αγροτικό φορτηγάκι, βρέθηκαν στο εσωτερικό του τρεις μαύρες σακούλες απορριμμάτων που περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Αμέσως μετά έγινε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης η οποία κατασχέθηκε. Ο… «ζόρικος» 52χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ το φορτηγάκι του κατασχέθηκε.