ΚΡΗΤΗ

Με κλάματα και μαντινάδες αποχαιρέτησαν την Ζουμπουλιά

Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Επίσκοπος Πρόδρομος, ενώ ο Ανωγειανός καλλιτέχνης Γιώργος Βρέντζος ή Κάτης αποχαιρέτησε τη νεκρή με ένα δικό του επικήδειο

Με δάκρια στα μάτια, συγγενείς και πλήθος κόσμου είπαν το “ύστατο χαίρε” στην Ζουμπουλιά Μαυρακάκη-Ανδρεαδάκη, την 48χρονη μητέρα που έφυγε πρόωρα απο τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της – το σύζυγό της, γνωστό γιατρό Σταύρο Μαυρακάκη, την κόρη τους, συγγενείς στο Ηράκλειο και στα Ανώγεια.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά ιερουργούντος του Επισκόπου Προδρόμου, με τη συμμετοχή κλήρου απο το Ηράκλειο και τα Ανώγεια και παρουσία πλήθους κόσμου, που ειχε κατακλύσει το ναό και την εξωτερική πλατεία.

Με κλάματα και μαντινάδες αποχαιρέτησαν την Ζουμπουλιά

Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Επίσκοπος Πρόδρομος, ενώ ο Ανωγειανός καλλιτέχνης Γιώργος Βρέντζος ή Κάτης αποχαιρέτησε τη νεκρή με ένα δικό του επικήδειο – τις παρακάτω μαντινάδες που συγκίνησαν όλους:

«Μην κλαίτε τις αγνές ψυχές όταν αποχωρούνε
γιατί αιώνιες χαρές πηγαίνουνε να βρούνε.»

«Να δίνεις δίχως όρια έμαθες στή ζωή σου
και τώρα ο κήπος του Θεού είναι η ανταμοιβή σου”

Η αδικοχαμένη Ζουμπουλιά με καταγωγή από τα Ανώγεια, άφησε την τελευταία της πνοή σε κλινική στο Ηράκλειο όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ταφή της έγινε στο νέο κοιμητήριο του Ηρακλείου.

Με κλάματα και μαντινάδες αποχαιρέτησαν την Ζουμπουλιά