ΕΛΛΑΔΑ

Μηνύσεις των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη κατά όλων όσοι σπίλωσαν τη μνήμη της στα social media

Με μηνύσεις απαντούν οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη εναντίον όλων όσων σπίλωσαν τη μνήμη της κόρης τους στα social media με χυδαία σχόλια, μετά τη δολοφονία της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι θέμα αρχής για τους γονείς της να τιμωρηθούν όσοι έκαναν χυδαίες αναρτήσεις, καθώς, όπως λένε, δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δεν ζουν και που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο. Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φαίνεται να έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας πριν από έξι μήνες. Η γυναίκα έχει ήδη κληθεί σε απολογία, άλλα θα αντιμετωπίσει και τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό το φως της δημοσιότητας είδαν νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο που βρήκε η Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν, τη γρονθοκόπησαν, την απείλησαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με το σίδερο και την τέλος την έριξαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στον γκρεμό.

Αυτό που προκαλεί σοκ μάλιστα είναι ότι κατηγορούμενοι όπως αναφέρεται ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ο ένας είχε αποδεχθεί πλήρως τη συμπεριφορά του άλλου.