ΚΡΗΤΗ

“Μην έρχεστε στα επισκεπτήρια!”

“Μην έρχεστε στο νοσοκομείο για επισκεπτήριο, θέτετε σε κίνδυνο την υγεία και των δικών σας ανθρώπων που νοσηλεύονται”. Αυτό επισήμανε μιλώντας στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, απευθυνόμενος στον κόσμο που παρά τις απαγορεύσεις που υπάρχουν -τα επισκεπτήρια σταμάτησαν λόγω κοροναϊού- επιμένει να προσπαθεί να μπει στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος σχολίασε: “Όλοι όσοι μπαίνουν ελέγχονται, αλλά το νοσοκομείο έχει πολλές εισόδους και όταν εφημερεύουμε ο έλεγχος δεν είναι εύκολος. Απευθύνω έκκληση σε συγγενείς και φίλους ασθενών να μην έρχονται εδώ. Προσπαθούμε να προστατεύσουμε τους ασθενείς μας και χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους. Πώς; Με την απουσία και όχι την παρουσία τους”.

Αρμόδιος είναι ο ΕΟΔΥ

Ο διοικητής τόνισε επίσης ότι όσοι έχουν τα συμπτώματα ενός κρυώματος και έχουν λόγους να πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν προσβληθεί από κοροναϊό, πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον ΕΟΔΥ και να επισκεφθούν το νοσοκομείο μόνο αν τους το υποδείξουν οι γιατροί. “Είναι λάθος να έρχονται με δική τους πρωτοβουλία, πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό αυτό” υπογράμμισε.

Τα τηλέφωνα του ΕΟΔΥ είναι: 210-5212000 και 210-5212054.

Πηγή: Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”