ΣΠΙΤΙ

Μικρό διαμέρισμα με έντονο Χρώμα

Αυτό το εννοιολογικό διαμέρισμα, από την Άννα Marinenko, είναι, θετικά, γεμάτο με φωτεινή διακόσμηση και αποφάσεις όσον αφορά την επιλογή των χρωμάτων, επίπλων και αξεσουάρ, αλλά και η ζωηρή παλέτα βρίσκει την επιτυχία σε αυτό το μικρό χώρο, περιορίζοντας τις αποχρώσεις, συνδυάζοντας δύο μόνο χρώματα, μέσα σε καθαρό λευκό και φευγαλέα βάσεις του μαύρου και του γκρι.

Ο καλλιτέχνης αναφέρει: «Η ιδέα είναι να κάνετε ένα πολύχρωμο και φωτεινό εσωτερικό, χωρίς να το παρακάνετε με τα χρώματα, λευκό εσωτερικό με μικρές πινελιές του χρώματος, αείναι επίσης πολύ ωραία, και πολύ απλή ιδέα. Ελπίζω να ήμουν σε θέση να βρώ μια μέση λύση. “

Το τολμηρό κόκκινο και λαχανοκίτρινο χρώμα  ξεκινά από την μπροστινή πόρτα και συνεχίζεται σε όλο το διαμέρισμα, με μια συνολική εμφάνιση που θυμίζει ποπ ζωγραφική τέχνη.

Ο πολυέλαιος πάνω από το τραπέζι μιμείται χαλαρά  χρώμα που στάζει, ενδιαφέρον οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σε μια περιοχή που στερείται χρώματος σε αντίθεση με τα ζωηρά χρώματα στους τοίχους και τα μοντέρνα έπιπλα και αξεσουάρ, αλλά το θέμα σφαιρικά μπορεί να βρεθεί σε όλο τον σχεδιασμό από λαμπτήρες, επιτραπέζια σκεύη, και στο «Ρολόι της Ιαπωνίας από τον εαυτό της Marinenko, τα οποία παρέχουν καλές αντίθεσεις κατά την επιλογή των γωνιακών καθισμάτων και τα αιχμηρά χρώματα που ταιριάζουν στα ράφια.