ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπαούλο μαγισσών: Ξόρκια για να βρείτε την αδελφή ψυχή σας

Αυτό το ξόρκι έχει ως σκοπό να απεικονίσει έναν σύντροφο, ο οποίος είναι ο ιδανικότερος αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας ή κάποιον που υπάρχει μόνον για εσάς. Είναι υποθετικά «ασφαλής αποτυχία» (αν αποτύχει), αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να πάρετε τις ευθύνες σας για τα οποιαδήποτε αποτελέσματα και επιπτώσεις. Απαραίτητο είναι να έχετε καθαρό μυαλό και ξεκάθαρο τον σκοπό σας.

Υλικά:

– Κάποιο ειδικό χαρτί όπως κάνναβη, βαμβάκι, περγαμηνή ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται ειδικό
– Ενα τελετουργικό εργαλείο γραφής (καθότι το απλό στιλο είναι πολύ αδύναμο), όπως γραφίδα, στιλό μελάνης κ.λπ., σε οποιοδήποτε χρώμα μελανιού εσείς επιθυμείτε.
– Σμύρνα (ή αλλιώς λιβάνι φεγγαριού)
– Καρβουνάκια ή μια μικρή τελετουργική φωτιά

Ξαστρίστε τα υλικά σας για τρία βράδια σε γέμιση Σελήνης. Το ξόρκι αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα, προτιμήστε όμως να το κάνετε μετά τα μεσάνυχτα και κατά τη διάρκεια της πανσελήνου. Αυτό γιατί μερικές χρονικές στιγμές υποβοηθούν την εργασία αυτή για πολλούς λόγους, όπως επειδή η φύση της εργασίας είναι τέτοια και η ενέργεια της πανσελήνου που περιέχεται στο λιβάνι του φεγγαριού ενδυναμώνουν το τελετουργικό.

Χρησιμοποιώντας το τελετουργικό στιλό και το ειδικό χαρτί γράψτε λέξεις δύναμης που θα ενισχύσουν το κάλεσμα για να έρθει ο ιδανικότερος σύντροφος σε εσάς αυτήν τη στιγμή. Καλό θα ήταν να μην περιληφθούν ειδικά ονόματα και αποφύγετε να σκέπτεστε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις, χρησιμοποιείστε τα ακόλουθα: «Εάν κάπου υπάρχει ένα τέλειο ταίριασμα, τότε η αποψινή εργασία είναι σίγουρο ότι θα πιάσει. Αυτός ο τέλειος που είναι γραφτό του να είναι, ας βρει τον δρόμο του προς εμένα την… (τάδε) κόρη της… (τάδε). Στην τέλεια αγάπη και την απόλυτη εμπιστοσύνη στέλνω αυτό το κάλεσμα προς τα έξω και όχι από διακαή πόθο. Αυτό το ξόρκι θα μας οδηγήσει και τους δύο στην ένωση και την απόλυτη ευτυχία».

Οταν τελειώσετε, διαβάστε προσεκτικά ό,τι είχατε γράψει στο χαρτί και επιβεβαιώστε ότι όλα όσα θέλετε να πείτε περιλαμβάνονται εκεί. Οταν είστε βέβαιες ότι είναι όπως εσείς το επιθυμείτε, ξοδέψτε κάμποση ώρα προκειμένου να συγκεντρωθείτε στον σκοπό σας, ενώ παράλληλα ανάψτε την τελετουργική φωτιά ή τα καρβουνάκια. Οταν αποκτήσετε αυτό το «συναίσθημα» (αυτό πως ξέρετε ότι είναι σωστό, ότι εστιάζεται η επιθυμία σας, ότι ξέρετε πως είναι απαραίτητο) ξεκινήστε να ετοιμάζετε το φυσικό κομμάτι του τελετουργικού. Οταν η φωτιά θα έχει μετατραπεί σε κάρβουνα ή όταν τα καρβουνάκια λάμπουν χαρούμενα, διαβάστε πολύ δυνατά αυτά που έχετε γράψει, επαναλαμβάνοντάς τα τρεις φορές. Καθώς διαβάζετε ή καθώς πλησιάζετε στο τέλος κάθε απαγγελίας, διασκορπίστε μια μικρή ποσότητα (περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού) λιβάνι του φεγγαριού στη φωτιά. Θα χρειαστεί να εξασκηθείτε για αυτό προκειμένου να επιτύχετε την τέλεια εφαρμογή αλλά και για λόγους ασφαλείας, γι’ αυτό κάνετε μια ολόκληρη συνταγή από αυτό και εκπαιδέψτε τον εαυτό σας πριν από τη μυσταγωγική εφαρμογή.

Αγκαλιάστε το χαρτί και κρατήστε το κοντά σας για τρεις μέρες. Κρατήστε το κάτω από το μαξιλάρι σας, το στρώμα σας ή καρφωμένο πάνω στα βραδινά ρούχα σας καθώς κοιμάστε. Τρεις μέρες μετά ανάψτε μια άλλη τελετουργική φωτιά, ενώ διαβάζετε και λιβανίζετε αυτήν τη φορά, καίγοντας το χαρτί όταν το τελετουργικό τελειώσει. Επίσης το χαρτί αυτό μπορεί να φυλαχτεί σε ένα ειδικό κουτί για ξόρκια εάν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά αυτήν τη μέθοδο. Τα καρβουνάκια και τα αποκαΐδια από το καμένο χαρτί (αν το κάψετε) τα σκορπάτε στον αέρα.

www.espressonews.