ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο: Νέα βαλίτσα φέρεται να συνδέεται με τον serial killer της Κύπρου

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer στην Κύπρο, ένα νέο μυστήριο με πρωταγωνιστή πιθανώς τον 35χρονο άνδρα φαίνεται να ξετυλίγεται.

Αυτό αφορά μια πράσινη καρό βαλίτσα που είχε βρεθεί τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου σε κάδο σκουπιδιών ιδιοκτήτριας εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον «Πολίτη» της Κύπρου, η γυναίκα προσπάθησε να την σηκώσει αλλά ήταν πολύ βαριά και έτσι την άφησε στον κάδο μέχρι την επόμενη αποκομιδή.

Τότε την παραξένεψε το γεγονός αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία. Όταν όμως είδε τη φωτογραφία του 35χρονου serial killer στις εφημερίδες αναγνώρισε στο πρόσωπό του το άτομο με το οποίο είχε έρθει σε απόσταση αναπνοής στο εστιατόριό της λίγες μέρες πριν αυτός συλληφθεί για το φόνο της Mary Rose.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, με τους ειδικούς να δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στην τραγωδία που έγραψε ο 35χρονος serial killer.

Χαρακτηριστικά είναι όσα περιέγραψε την Τρίτη (07/05) ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας μιλώντας σε κυπριακό ΜΜΕ για τον εντοπισμό της δεύτερης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη. Οπως αποκάλυψε κατά την ανάσυρση της βαλίτσας είδε τον Ισπανό χειριστή του sonar να δακρύζει.

«Είδα τον Ισπανό να δακρύζει, εννοώ τον χειριστή του Sonar. Tότε κατάλαβα ότι δίπλα μας είχαμε ένα σωστό συνεργάτη, με αισθήματα. Αυτό λέει ότι, ο άνθρωπος κάνει όπως κι εμείς οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να κάνουμε τη δουλειά μας», είπε.