ΚΡΗΤΗ

Μόνο μπύρες και ρακές! Το βίντεο με τις Κρητικές γιαγιάδες που  “τα σπάει”

 

 

Ούτε εβδομάδα δεν έχει περάσει από την δημοσίευση του πιο τρελού ντίσκο-βίντεο της Κρήτης και έχει ήδη προκαλέσει χαμό στο ίντερνετ! Σε χρόνο ρεκόρ έχει μοιραστεί παντού και όλοι έφτιαξαν κοιλιακούς για παραλία από τα γέλια.

Οι παραγωγοί και οι συντελεστές του είναι σίγουρο πως έχουν οργιώδη φαντασία και φυσικά όρεξη για να προσφέρουν άφθονο χιούμορ σε όλους μας. Άλλωστε, όπως και εκείνοι αναφέρουν, όλα μπορούν να συμβούν στην Κρήτη το καλοκαίρι…

Στο τρελό βιντεάκι που απογειώθηκε στo facebook, ένας ντίσκο τυπάς βγαλμένος από άλλη εποχή πατάει το πόδι του στην Κρήτη και με το πιο καλτ στυλ δίνει πόνο για τις διακοπές που θα απολαύσει στο νησί της καρδιάς του. Με σύνθημα το «Μόνο Μπύρες» και άλλες δυνατές ατάκες, δίνει το ρυθμό σε όλο το χωρίο του Καβουσίου, τιγκάρει την κεντρική πλατεία και όλες οι γιαγιάδες αποθεώνουν τον ντόπιο τραγουδιστή Γιάννη Ψυλλάκη αλά Μάικλ Τζάκσον.

Το νέο βίντεο της facebook σελίδας «Καλοκαίρι στο Νότο» προσφέρει γερές δόσεις καλοκαιριού, μπυροδιασκέδασης και γοητείας μιας άλλης εποχής που κυριαρχούσε η παλιότερη επιτυχία του «Beat It» σε όλες τις ντισκοτέκ του νησιού.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει από τότε, αλλά η κρητική τρέλα παραμένει σταθερή και δίνει άλλο χαρακτήρα στις καλοκαιρνές διακοπές ντόπιων και φυσικά επισκεπτών του νησιού…

Δείτε παρακάτω το βίντεο που τα σπάει και προκαλεί χαμό στο ίντερνετ: