ΚΡΗΤΗ

Νέα αναβολή για την επίθεση του Αλβανού στην κοπέλα

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του άνδρα που, σε κατάσταση μέθης, πήρε στο κυνήγι μια κοπέλα κι επιτέθηκε στη φίλη της και το σύντροφό της…

Νέα διάσταση στην υπόθεση επίθεσης ενός άνδρα σε δύο κοπέλες και τον φίλο της μίας εξ αυτών, πριν δέκα ημέρες, στο Ηράκλειο, δίνουν οι πληροφορίες συμφωνα Cretalive.

Καλά διασταυρωμένες πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι: Ο δράστης πήρε στο κυνήγι την μία κοπέλα, η οποία πήγαινε επίσκεψη στο σπίτι ενός φιλικού ζευγαριού.

Ο θύτης, παρότι το θύμα του προσπάθησε να του ξεφύγει, μπόρεσε και μπήκε στην πολυκατοικία όπου εισήλθε η τρομαγμένη κοπέλα!

Κι εκεί ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα, τα οποία παραπέμπουν σε αστυνομικό θρίλερ: Ο δράστης, προφανώς σε κατάσταση μέθης, όχι απλά δεν συνετίστηκε απ’ την παρουσία κι άλλων ατόμων, αλλά εξαγριώθηκε περισσότερο, προσπαθώντας να επιτεθεί και στην φίλη της κοπέλας που κυνηγούσε, με πιθανότερο σκοπό του την σεξουαλική κακοποίησή τους!

Ο σύντροφος της μίας εξ αυτών, προσπάθησε να προστατεύσει και τις δύο κοπέλες, δεχόμενος, όμε καδρόνι  απ’ τον επίδοξο βιαστή!

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν σεσημασμένο κακοποιό, αλβανικής καταγωγής, που «κουβαλά» άλλα δύο δικαστήρια!

Ο δράστης έχει αφεθεί ελεύθερος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει αναβληθεί για τους επόμενους μήνες!
Το μόνο το οποίο ζητούν τα θύματα είναι η παραδειγματική τιμωρία του.