ΚΡΗΤΗ

Νέα διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Στο Δήμο Μυλοποτάμου

Ο Δήμος Μυλοποτάμου -Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας- ενημερώνει τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι την Δευτέρα 10/6/2019 και την Τρίτη 11/6/2019 στις 10:00π.μ θα πραγματοποιηθεί διανομή οπωροκηπευτικών (ντομάτες, αγγούρια) καθώς και γάλα εβαπορέ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) στο χώρο του Κέντρου κοινότητας και της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με SMS για να προσέλθουν στο σημείο διανομής και θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα μόνο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) .

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που θα φέρει εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου στο τηλ. 2834020419. (Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020).