ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ναι» από τον Δημήτρη Καμμένο στην πρόταση δυσπιστίας και διαγραφή από τους ΑΝΕΛ

Πολιτική «φωτιά» επεφύλασσε η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ κατά της κυβέρνησης. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ψήφισε «ναι», με την αντίδραση του Πάνου Καμμένου να είναι οργισμένη.

Ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε «ναι»,και στο άκουσμα αυτό κάποιοι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν την απόφασή του.

Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος αφού αρχικά τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, στην συνέχεια με μια ανάρτηση έκανε λόγο για… καλοπληρωμένη μεταγραφή.

Panos Kammenos@PanosKammenos

Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή … κουτσός ο παίχτης…

Με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής, δήλωσε πως σας ο Δημήτρης Καμμένος δεν ανήκει πλέον στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

«Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος».

Ράνια Σβίγκου: Μάλλον άργησε κιόλας

«Αναμενόμενη» χαρακτήρισε τη στάση του Δ. Καμμένου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. «Μάλλον άργησε κιόλας», προσθέτει στην ανάρτησή της στο Twitter.

Και καταλήγει: «Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό».