ΚΟΣΜΟΣ

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Schumacher-Πότε θα το δούμε

H επίσημη διανομή του ντοκιμαντέρ που αφορά στη ζωή και την καριέρα του Michael Schumacher, θα καθυστερήσει.

Ο αρχικός προγραμματισμός για το φιλμ «Schumacher» αφορούσε στο τέλος του έτους, ώστε να συνδυαστεί και με την 25η επέτειο από την κατάκτηση του πρώτου παγκοσμίου πρωταθλήματος του σπουδαίου Γερμανού οδηγού αλλά και τα 50α του γενέθλια.

Ωστόσο, οι παραγωγοί του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ, αποφάσισαν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα του. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της B/14 Film ανέφερε:

«Η πρεμιέρα του ‘Schumacher’ στους κινηματογράφους ματαιώθηκε. Οι σκηνοθέτες και η παραγωγή αποφάσισαν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην ολοκλήρωση του φιλμ, λόγω του πολύ μεγάλου όγκου του διαθέσιμου υλικού. Η νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertöns, δημιουργοί του «Boris Becker – Der Spieler», ενός αντίστοιχου ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο τενίστα. Το «Schumacher» περιλαμβάνει συνεντεύξεις από μέλη της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, φίλους, συνεργάτες και συναθλητές του.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί, δεν θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τον τραυματισμό του κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 αλλά και την πορεία αποθεραπείας τους έκτοτε.