ΚΡΗΤΗ

Νυχτερινό κατάστημα στο Ρέθυμνο σέρβιρε ποτά και…σεξ

Έναντι 80 ευρώ εξέδιδαν Ρωσίδα στο ειδικό χώρο του καταστήματος.

Νυχτερινό κατάστημα του Ρεθύμνου δεν σέρβιρε μόνο ποτά αλλά και…άλλες υπηρεσίες. Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν για μαστροπεία 21χρονος Έλληνας ως υπεύθυνος του καταστήματος και 54χρονος Σέρβος εργαζόμενος που προήγαγαν στην πορνεία 35χρονη Ρωσίδα, με θαμώνες καταστήματος.

Ωστόσο αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη έδωσε τέλος στο μαρτύριο της Ρωσίδας η οποία συναντούσε τους πελάτες σε ειδικό χώρο του καταστήματος.

Μάλιστα σχεδιάστηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου.Οι αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες και μάλιστα ένας από αυτούς οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη με το απαραίτητο αντίτιμο δηλαδή 80 ευρώ.

Ωστόσο τα χρήματα ήταν προσημειωμένα και ακολούθησε η σύλληψη των δραστών, ενώ ο 45χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.380 ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 14 κάρτες  με την επωνυμία του καταστήματος.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.