ΚΡΗΤΗ

“Ξεψαχνίζουν” όλες τις λεπτομέρειες της απαγωγής Λεμπιδάκη

Εκ νέου βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου ο 44χρονος Ρεθυμνιώτης που εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μάντρας όπου κρατούνταν ο γνωστός επιχειρηματίας τους τελευταίους δύο μήνες της ομηρείας του.

Ο 44χρονος είναι ο μόνος εκ των κατηγορουμένων που συναντήθηκε με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά από αίτημα του. Ισχυρίζεται ότι ενεπλάκη χωρίς να το θέλει καθώς είχε πέσει θύμα εκβιασμού. Αυτή τη φορά ήταν η ανακρίτρια που κάλεσε τον κατηγορούμενο για διευκρινίσεις σε σχέση με προηγούμενες απολογίες του.

Ενώπιον όμως της ανακρίτριας βρέθηκε και ο 61χρονος μεσίτης, ο οποίος επίσης διέμενε στο Ρέθυμνο. Είναι ο άνθρωπος που είχε αναπτύξει δράση κατά των πλειστηριασμών μαζί με άλλον συγκατηγορούμενο του, τον 46χρονο Ρεθυμνιώτη. Είχε αναλάβει από ένα σημείο και μετά να στέλνει τα sms και φακέλους στο περιβάλλον της οικογένειας Λεμπιδάκη.

Η ανακρίτρια έκρινε σκόπιμο να τον καλέσει για να αποσαφηνίσει κάποιες πτυχές της υπόθεσης σε σχέση με την πρώτη απολογία του αλλά και με άλλα ζητήματα που προέκυψαν κατά την κύρια ανάκριση