ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι σκέψεις μιας γυναίκας που υποψιάζεται πως ο άντρας της την απατά με την νταντά

Φίδια έχουν ζώσει μια μητέρα από την Αγγλία καθώς υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της την απατά με την Γαλλίδα εσωτερική νταντά που έχουν προσλάβει για να προσέχει τα παιδιά τους και να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού.

Αποφάσισε λοιπόν να καταθέσει τους προβληματισμούς της στο blog Mumsnet ζητώντας συμβουλές από άλλες γυναίκες.

«Έχω την αίσθηση πως κάτι τρέχει… Είναι απλά μικρά πράγματα που ποτέ άλλοτε δεν έκανε με άλλες νταντάδες που είχαμε. Την αγκαλιάζει και την φιλά στα μάγουλα παρουσία μου τουλάχιστον μια φορά. Όπως όταν επιστρέφει κάποιος από τη δουλειά του. Αυτό δεν το έκανε ποτέ με άλλες νταντάδες», γράφει.

Υπήρξε όμως ένα συγκεκριμένο περιστατικό που την έκανε να πιστέψει πως όντως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. «Ένα βράδυ κατέβηκε στην κουζίνα για να φτιάξει τσάι. Πέρασε τουλάχιστον μισή ώρα στην κουζίνα μαζί της. Εκτός αυτού έκανε λάθος στο τσάι μου! Είμαστε παντρεμένοι πάνω από 12 χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά πως δεν πίνω ποτέ μαύρο τσάι με γάλα!», τόνισε.

Υπάρχουν όμως κι άλλες ενδείξεις που την κάνουν να βάζει διάφορα στο νου της. Όταν αποφάσισε να του μιλήσει για τις υποψίες της, εκείνος της ξεκαθάρισε πως δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως και τη χαρακτήρισε «τρελή».

«Ω ναι φοβάμαι πως κάτι συμβαίνει ή πως και οι δύο επιθυμούν να συμβεί. Απόλυσέ την αμέσως και επισκεφθείτε σύμβουλο γάμου», σχολίασε κάποια.

«Να εμπιστευθείς το ένστικτό σου. Απόλυσέ την και πες του πως η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη», πρόσθεσε κάποια άλλη. «Πέταξέ την έξω από το σπίτι σου. Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε ερωτήσεις», έγραψε σε πιο επιθετικό ύφος κάποια άλλη